Konferencia, rendezvény Zalakaroson, wellness élményekkel

Zalakaros és a természet csodája...

zalakarosZalakaros, Magyarország délnyugati részén, a fővárostól mindössze másfél órára fekvő kisváros, gyógyvízéről, sikeres rendezvényeiről, borairól és borospincéiről, gyönyörű, rendezett parkjairól, valamint a kikapcsolódás lehetőségeinek széles tárházáról nevezetes. A térséget romantikus hangulatot árasztó szőlőhegyek és gyümölcsösök, erdők, ligetek, lankás dombok és halastavak övezik. A vidék kerékpárutak, túraútvonalak változatos körét kínálja a szabadidejüket aktívan eltölteni szándékozó vendégek részére, de bőven akad kínálat azoknak is, akik inkább a nyugalmat, a passzív kikapcsolódást részesítik előnyben.

Miért érdemes Zalakarosra utazni?

Végigsétálva a kisváros hangulatos utcáin egyfajta nyugalom árad mindenhonnan. A város már két alkalommal nyerte el Magyarország legvirágosabb városa címet, melyet tisztasága és rendezettsége bizonyít. Azoknak, akik egy rendezvényre érkeznek a Hotel Karos Spa-ba és aktívan szeretnék tölteni szabadidejüket, a szállodai wellness élmények mellé többféle kikapcsolódási lehetőséget is tud nyújtani. Sétánk során élvezhetjük hazánk erdőkben leggazdagabb vidékének természeti kincseit, a gyönyörű kilátást, hiszen szép időben a karosi kilátóból és várost körülölelő szőlőhegyekről akár a Kis-Balatonig, sőt Badacsonyig is ellátni. Mindenütt megcsodálhatjuk a kannavirágokat, a város jelképét, melyek tavasztól őszig pirosba öltöztetik Zalakarost. Higgyék el, egy röpke fél órás séta is csodákra képes! Kipróbálhatják a nordic walking-ot, vagy ha időközben elfáradtak, csatlakozhatnak a városi körjárathoz és a Dottó “fedélzetén” élvezhetik tovább a kilátást. Garantált, hogy a térség bebarangolása után élményekkel tele térhetnek vissza Zalakarosra!


zalakarosA Zalakaros kincse, titkunk a vizünk!

Zalakaros gyógyvize, az alkáli, hidrogén-karbonátos, jodid és bromid ionokban gazdag, kénes víz kiváló gyógyír a mozgásszervi panaszokkal küszködő emberek bajaira, de alkotóelemeinek köszönhetően jótékony hatása van az ízületi gyulladásos megbetegedések esetében, ortopédiai, idegsebészeti és sebészeti utókezelésben is. Kellemes hatással van a közérzetre, valamint betegségmegelőző, preventív szerepe sem elhanyagolható.

Programok a legvirágosabb városban télen – nyáron

Az ide érkezők teljes körű kiszolgálását a város folyamatos, egész éves programjai, koncertek, szabadtéri rendezvények, fesztiválok, bornapok, város napja és egyéb, ünnepekhez kapcsolódó műsorok, illetve Zalakaros fürdője, a Gránit Gyógyfürdő biztosítják. A fürdő folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően szolgáltatások mind színesebb tárházát kínálja vendégei számára. Nemrégiben fejeződött be a gyermekek új világának átalakítása, illetve a szauna világa is megújult, ahol mindenki kiélvezheti a szauna jótékony hatásait.

Könnyedén megközelíthető rendezvényhelyszínt keres exkluzív szolgáltatásokkal? Azonnal értesülne legújabb rendezvényes tippjeinkről?
Ne maradjon le friss ajánlatainkról,
iratkozzon fel még ma hírlevelünkre!