Konferencia, rendezvény Zalakaroson, wellness élményekkel

Vendégvélemények

A Zala megyei Szent Rafael Kórház Kórházhigiénés és Textilellátó Osztályának köszönőlevele


"Szeretném elmondani, hogy remekül éreztük magunkat a szállodában, mindannyiunk számára felejthetetlen élményt adott ez a hétvége. Külön köszönöm Neked a törődést és hogy a külön helyiséget biztosítottátok a két estére, ez nagyon jó volt, remek csapatépítő szeánszokat tartottunk. :) Bízom benne, hogy nem zavartuk meg túlságosan a személyzet és a többi vendég nyugalmát. Judit"


"Szüleim ötvenedik házassági évfordulóját ünnepeltük a szállodában. Profi volt a csapat, a szervezéstől a kivitelezésig (tényleg mindenre odafigyeltek, egyeztettek a családdal). A terem gyönyörűen fel volt díszítve, a pincérek lesték mindenki óhaját. Négy órás ünneplés során mindent megkaptunk ami szem-szájnak ingere, gördülékenyen ment minden. Az ételek kellően melegek voltak, az italok behűtve, az üres poharakat egy pillanat alatt elvitték az asztalról. Hálás köszönet a szállodának! A Hotel Karos Spa-t ajánlom mindenkinek a jeles napok megünneplésére! Ünneplés utáni wellness pihenésre sem lehet egy rossz szavam sem. Már várom, hogy mikor mehetünk legközelebb! Távozáskor a szálloda igazgatója üdvözölte szüleimet! Rendívül szép gesztus volt Tőle! A szálloda káprázatos ünnepi fényben díszeleg."

Családi és céges rendezvények a zalakarosi wellness szállodában

hotelkarosspakulsomedenceA Kis-Balatontól mindössze 10 km-re, Zalakaros szívében található wellness szállodánk, a köztudatba a családbarát jellegéről talán jobban beépült, Hotel Karos Spa.

Sokan azonban nem is tudják, hogy a Karos Spa a család- és gyerekbarát, valamint wellness szolgáltatásain kívül kiváló helyszínként szolgál céges rendezvényekhez, meetingekhez, csapatépítő tréningekhez egyaránt.

Rendezvénytermek a Hotel Karos Spa-ban

A szálloda konferenciakapacitása 380 fő, így nagyszabású események, rendezvények, kiállítások megszervezésére is kitűnően alkalmas. Kisebb szekciótermeinket alacsonyabb létszámú tréningekhez, céges összejövetelekhez ajánljuk.

Könnyedén megközelíthető rendezvényhelyszínt keres exkluzív szolgáltatásokkal? Azonnal értesülne legújabb rendezvényes tippjeinkről?
Ne maradjon le friss ajánlatainkról,
iratkozzon fel még ma hírlevelünkre!