Konferencia, rendezvény Zalakaroson, wellness élményekkel

Hotel Karos Spa Wellness és konferencia szálloda

hotelkarosspakulsomedenceA Kis-Balatontól mindössze 10 km-re, Zalakaros szívében található wellness szállodánk, a köztudatba a családbarát jellegéről talán jobban beépült, Hotel Karos Spa.

Sokan azonban nem is tudják, hogy a Karos Spa a család- és gyerekbarát, valamint wellness szolgáltatásain kívül kiváló helyszínként szolgál céges rendezvényekhez, meetingekhez, csapatépítő tréningekhez egyaránt.

Rendezvénytermek a zalakarosi wellness szállodában

A szálloda konferenciakapacitása 380 fő, így nagyszabású események, rendezvények, kiállítások megszervezésére is kitűnően alkalmas. Kisebb szekciótermeinket alacsonyabb létszámú tréningekhez, céges összejövetelekhez ajánljuk.

Kényelem és wellness a munka után

hotelkarosspawellnessA Karos Spa 300 Spa Superior szobájában kényelmes elhelyezést biztosítunk a cégek vezetői, munkatársai számára, és tekintettel arra, hogy a szálloda 750 fő elhelyezésére alkalmas, így - amennyiben a lehetőségek engedik - a rendezvényeken résztvevők családtagjai számára is garantálni tudjuk az elhelyezést. Így, míg a család egyik része dolgozik, a másik fele kiélvezheti wellness szállodánk kényeztető szolgáltatásait.

Ha a munka véget ért, jöhet a munkatársaknak is az igazi wellness kikapcsolódás. Nincs is jobb, mint egy fárasztó tárgyalás, előadássorozat, kiállítás vagy fejtágítás után megmártózni egy kicsit az élménymedencében, levezetni a napi fáradságot úszással, szaunázással.

És a napnak még mindig nincs vége, hiszen a napközben elfogyasztott, kávészünetek alatt felszolgált kávék, üdítők és aprósütemények után jólesik egy ínycsiklandozó vacsora, melyet szállodánk séfje és szakácsai a legnagyobb odafigyeléssel tálalnak a büféasztalra.

Összességében a Hotel Karos Spa tökéletes rendezvényhelyszín tehát, ahol a hatalmas külső és belső terek harmóniája, a szolgáltatások és programlehetőségek sokszínűsége az itt töltött pár nap alatt is mindenkit energiával tölt fel, legyen a tartózkodás célja csupán szakmai, vagy pihenéssel egybekötött munka.

Könnyedén megközelíthető rendezvényhelyszínt keres exkluzív szolgáltatásokkal? Azonnal értesülne legújabb rendezvényes tippjeinkről?
Ne maradjon le friss ajánlatainkról,
iratkozzon fel még ma hírlevelünkre!